Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Celoročné obývateľná chata Kluknava, IS, zariadená

Ulica: Kluknava
Obec: Kluknava
Okres: Gelnica
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
119 990 €

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa celoročne obývateľnú chatu v obci Kluknava. Obec je od Košíc cca 45 km. Chata je kompletne zrekonštruovaná v roku 2018, stojí na pôvodných základoch, zateplená, napojená na elektrinu, vodu z vlastnej studne a odpad je vlastná žumpa 5000m3. Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite, kde je zopár chát, úžasná príroda cca 150m Hornád, blízko lyžiarske stredisko Plejsy, lesy pre hubárov úplná nádhera. 

Dispozíciu tvorí vstupná chodba, technická miestnosť, WC, kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi, jedáleň s obývačkou a východom na terasu.

Na poschodí sú tri samostatné spálne, kúpeľňa, WC a chodba. 

Chata je kompletne vybavená a zariadená, všetko je zahrnuté v cene za nehnuteľnosť. Vykurovanie je zabezpečené elektrickým kotlom a radiátormi. Elektrický kotol zabezpečuje aj ohrev teplej vody. Prístup je po spevnenej komunikácii celoročne. Najbližšia občianska vybavenosť v dosahu 8km.

Ak ste milovníkom prírody, rád chytáte ryby, hubárčite, užívate si zimné športy, táto chata Vám ponúka všetky možnosť a navyše ponúka možnosť celoročného bývania v tichom a pokojnom prostredí.

 

Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie. 

 

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

 

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

 

https://lpreality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
147 m2
Úžitková plocha:
288 m2
Plocha pozemku:
147 m2
Zastavaná plocha:
144 m2
Podlahová plocha:
144 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
studňa
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
nie
Internet:
áno - iné pripojenie
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 1
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné NEHNUTEĽNOSTI