Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

4 izbový mezonetový byt Košice - Krásna, ulica Krajná, zariadený

Ulica: Krajná
Obec: Košice-Krásna
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
380 000 €

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 4 izbový mezonetový byt v rodinnom dome kde má každý byt samostatný vchod v mestskej časti Košice -Krásna. Byt sa nachádza na Krajnej ulici v rodinnom dome s troma bytovými jednotkami. Stavba je tehlová napojená na všetky IS. K bytu vedie prístupová cesta a samostatná brána na DO k vlastnému pozemku.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba, kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou s východom na krytú terasu, kúpeľňa s WC , podschodiskový úložný priestor. Prízemnú časť bytu s poschdím spája murované schodisko. Na poschodí sa nachádza rodičovská spálňa s balkónom a dve samostatné spálne a priestranná kúpeľňa s WC. Byt je kompletne zariadený nábytkom na mieru, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, masívny jedálenský stôl so stalyčkami, sedačka, na terase záhradný nábytok ... a vybavený spotrebičmi ako TV a podobne. Vstavané súčasti bytu sú zahrnuté v cene, okrem elektroniky a vecí osobnej potreby. Záhradný nábytok je súčasťou ceny. Vykurovanie je zabezpečené podlahovým kúrením s plynovým kotlom. K bytu prislúcha na pozemku aj prístrešok na dve autá (42 m2), odkladací priestor na náradie, pozemok oplotený, starostlivo udržiavaný trávnik, okrasné dreviny a rastliny, kamerové zabezpečenie atď. Občianska vybavenosť je v mestskej časti na veľmi dobrej úrovni, najbližšia zastávka MHD je 130m. 

Byt má energetický certifikát A0

Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie. 

 

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

 

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

 

https://lpreality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
660 m2
Úžitková plocha:
143 m2
Zastavaná plocha:
90 m2
Poschodie:
1
Loggia:
nie
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Plocha balkóna:
4 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
nie
Energetický certifikát:
A
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Internet:
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 1
Terasa plocha:
22 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné NEHNUTEĽNOSTI